- روایت دیدار حجتالاسلام و المسلمین حاج شیخ محمدحسن وکیلی نویسنده کتب معارف کاربردی «برترین آرزو» و دستاندرکاران اردوهای آموزشی، معرفتی و تفریحی«هفت روز در بهشت» با رهبر معظم انقلاب
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی موسسه جوانان آستان قدس رضوی، این دیدار که در سفر اخیر رهبرمعظم انقلاب در شهریور ماه سال جاری به مشهد مقدس و در تالار آینه حرم مطهر رضوی با حضور تولیت آستان قدس رضوی، حجت الاسلام گلپایگانی و حجت الاسلام راشدیزدی، اتفاق افتاد، معظم له پس از استماع گزارش اقدامات شکل گرفته توسط مدیرعامل موسسه جوانان آستانقدسرضوی، ضمن تفقّد از حجتالاسلام و المسلمین وکیلی نویسنده کتب هفت جلدی «برترین آرزو» ، که براساس مبانی علامه طباطبایی تالیف شده و دستاندرکاران اردوهای «هفت روز در بهشت»، فرمودند: بنده این کتابها را همان دو سال پیش که به دستم رسید، خواندم. خیلی خوب بود؛ نکتهی عمده این بود که همان مباحثِ درست و صحیح و طرح شده در متون عمیق دینی را با زبان قابل فهم برای جوان و اثرگذار بر روی جوانان بیان کردید.
همچنین ایشان فرمودند : انجام این کارها و به ثمر رسیدن آن، بهعلت جوان بودن شماست. فارغ از تمام خصوصیتها که خدا به شما داده است مهمترین ویژگی شما جوان بودن است و این فرق دارد با یک نفری که پا به سن گذاشته و قوت جوانی را ندارد. ما یک مسیری را که پیاده روی میکنیم خسته میشویم ولی شما نه. دلِ جوان به جهت صفا و پاکی، آمادگی جذب رحمت الهی را بیشتر دارد. در این راه اصلاً خسته نشوید و قوی حرکت کنید؛ این مهم است. موانع نباید شما را خسته کند. خدا به شما توفیق داده که در این کار و مسیر قرار گرفتهاید.
در قبل انقلاب در همین شهر، مبارزین، خودشان و خانوادهشان با انواع محرومیتها و سختیها روبه رو بودند از شکنجه و ترور و آزار تا زندان و… ولی خدا دلهای اینها را امیدوار نگه داشت. نتیجهاش شد پیروزی انقلاب و حاکمیت اسلام؛ چیزی که در آن زمان کسی یک درصد هم احتمال نمیداد اتفاق بیافتد.
اگر شما هم در این راه استقامت کنید و مشکلات مانع شما نشود، فردای این کشور آن چیزی خواهد بود که آرزوی امروز شماست؛ یعنی حاکمیت اسلام، تشکیل دولت اسلامی و شکلگیری حکومت واقعی اسلام و جهانی شدن آن؛ [آقا روی دستشان زدند] و فرمودند: قطعاً این اتفاق خواهد افتاد. موانع [پیشرو] را هم رد کنید و اگر قابل رد کردن نبود باید مانع را دور بزنید و مسیر را ادامه دهید.
دایره تاثیر را توسعه دهید؛ به عدد چهار هزار نفر قانع نشوید؛ کار را به چهل هزار یا بیشتر و حتی به چهارصد هزار نفر برسانید. خدا قطعاً با شماست. همین اساتید خوب(اشارهای فرمودند به اساتید حاضر در جلسه از جمله حجتالاسلام و المسلمین شیخ محمدحسن وکیلی و…) و دارای نبوغ که الان با شما هستند، نشان از نصرت الهی است. از خدا بخواهید تفضّلات خودش را بیش از پیش نصیب شما کند. بنده هم دعاگو هستم.
پس از توضیح مدیرعامل موسسه جوانان درباره اینکه این کُتب هفت جلدی برگرفته از مبانی مرحوم علامه طباطبایی است و نویسنده آن منسوب به بیت مرحوم علامه طهرانی(قدس سره) است و علیرغم تعابیر قبلی شما، عدهای این شخصیتها را زاویهدار با انقلاب اسلامی و ولایت مطلقه فقیه میدانند، در این خصوص ارائه طریق فرمایید؛ رهبر معظم انقلاب فرمودند:
علامه طباطبایی از نجف با مرحوم پدرم رفیق بودند و مشهد که میآمدند، منزل پدر ما زیاد میآمدند و بنده ایشان را زیاد آنجا میدیدم. یک بار خدمتشان عرض کردم ما انقلاب را از «المیزان» فرا گرفتیم؛ چراکه تفسیر المیزان به نحو گستردهای پُر است از مباحث سیاسی و اجتماعی. اصلاً نمیشود کسی مثل علامه طباطبائی با آن دیدگاههای مطرح شده در«المیزان»، با حکومت اسلامی مخالف باشد. حق نداریم تصوّر کنیم که اینها مخالف انقلاب بودند.
راجع به آقا سیدمحمدحسین طهرانی(علامه طهرانی) عرض کنم ایشان جزو مبارزین و کهنهکارها و قدیمیهای انقلاب بودند. ایشان در مشهد که مستقر شدند مقید بودند نماز جمعه را در سرما و گرما و باران و آفتاب با سن بالایشان شرکت و نماز را پشت سر افرادی که از لحاظ علمی و معنوی قطعاً از ایشان پایین تر بودند اقامه کنند، ولی صرفاً بهخاطر اینکه امام جمعهی منصوب امام بودند این کار را میکردند. ما در طول سالها، با ایشان جلسات مفصل داشتیم. سال آخر عمر ایشان، دوبار دیدار داشتیم. بار اول وقتی بود که ایشان با تمام آقازادهها آمدند و یک نوبت دیگر هم خودشان تنهایی تشریف آوردند و جلسه ۱٫۵ساعته مفصلی داشتیم. ارتباط ما اینطور صمیمی بود. بچه انقلابیهایی که نسبت به ایشان موضعگیری دارند اینها آدمهای خوبی هستند، عناد هم ندارند ولی نسبت به ایشان کماطلاع هستند و جهل دارند و این نکات را نمیدانند.
بعد از توضیح حجت الاسلام و المسلمین وکیلی درباره کتاب «از انقلاب اسلامی تا تمدّن اسلامی؛ رهیافتی به بیانیه گام دوم انقلاب» و تورّق آن فرمودند: کتاب خوبی است. خیلی خوب است این کار؛ بعد سوال فرمودند «چه تعداد از این کار چاپ شده همینطور سایر کتابها»
بعد از تورّق کتابهای مکمّل(توحید داروی دردها، معمای خیر و شر، سفره توحید، به سوی جانان و…) و استماع موضوع کتاب «عیار تجربه» و بررسی فهرست آن، با ابتهاج خطاب به تولیت آستانقدسرضوی فرمودند: آقا قدر اینها را باید دانست؛ این کارها خیلی ارزشمند است.